طبعا ممكن نشويها على الفحم تطلع احلى والى يحب يحطها بالفرن تحمير من فوق لعند الخضار تدبل وتاخد لون وانا هنا شويتها على الشوايه وندهنها بشوية زيت علىشان ما تلتصق
تقدرى تحتفظى بيها فى حافظة وتحفظيها فى الفريز لوقت الحاجة او بالثلاجة وتقدم مع المشاوى نزينها بالتن والبيض المسلوق فى العادة او شى تحبيه وهذا شكلها
ثانيا: حبيب الكل الحمص بالطحينه
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556 و بحجم 126KB.
المكونات: حمص منقوع ومطبوخ فى ميه وملح الين يستوى او معلب بس الى المطبوخ فى البيت احلى بكثير 3 ملاعق زبادى او حسب الرغبة ملعقتين طحينه او حسب الرغبة ليمون وملح وكمون الطريقة بالصور: نحط الحمص على النار ولما يغلى نشيل من الرغوة البيضة من فوق ونسيبه لين يستوى
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 556x417 و بحجم 33KB.
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 556x417 و بحجم 34KB.
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 556x417 و بحجم 48KB.
طحنتها بالكولينكس بعد السلطة المشوية
هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 556x417 و بحجم 38KB.